Nu 8% korting op Vluv, Bloon Paris en Cubii. Gebruik de code:Gezond8 bij het afrekenen
Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd
Gratis verzending (bureau's uitgezonderd)
14 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie
Laagste prijs garantie

Nieuw: Vluv Kapsul

  • Geplaatst op
Nieuw: Vluv Kapsul

De KAPSUL balanscapsule is de slanke manier om dynamisch en ergonomisch te zitten. Door de smalle vorm is het product zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Wordt geleverd incl. een bodemgewicht, waardoor de capsule altijd mooi rechtop staat.

KAPSUL: Dynamisch Zitten met een Rechtopstaande Houding

 

kapsul 4

Ervaar het comfort van dynamisch zitten en een rechtopstaande zitpositie met de KAPSUL. Deze balans-capsule biedt de perfecte bounce en balans, waardoor het ideaal is voor kantoor, vergaderingen en thuiskantoren.

Medium Afmetingen voor Optimaal Gebruiksgemak

Met een afmeting van 60 x 43,5 cm is de KAPSUL geschikt voor mensen van verschillende lichaamslengtes, variërend van 155 cm tot 195 cm. Het kan een lichaamsgewicht tot 150 kg dragen, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende gebruikers.

Ruimte om te Bewegen

De KAPSUL biedt voldoende bewegingsruimte en is 40% slanker dan een gewone zitbal. Dankzij de aangenaaide draaggreep kan de KAPSUL gemakkelijk worden vervoerd en verplaatst naar verschillende ruimtes.

Hoge Kwaliteit en Duurzaamheid

De KAPSUL is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik. De ftalaatvrije, barstbestendige PVC-binnencapsule zorgt voor duurzaamheid, terwijl de robuuste SOVA-polyesterstof en de YKK-ritssluiting eenvoudig onderhoud mogelijk maken.

Complete Set voor Gemakkelijk Gebruik

De KAPSUL wordt geleverd als een complete set. Deze set bevat een hoes, binnenbal, 2 ventielen, ventiellifter, 2 pompadapters, een Double Action handpomp, een handleiding en een handige katoenen draagtas met ritssluiting. Hiermee is de KAPSUL direct klaar voor gebruik.

Geniet van het comfort en de flexibiliteit van de KAPSUL, en ervaar een nieuwe manier van zitten die zowel gezond als stijlvol is.

kapsul vluv 3

U vindt de Vluv Kapsul hier: https://www.vitaltoday.nl/kapsul-balanscapsule.html

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis retour

Wij rekenen geen retourkosten (met uitzondering van bureaus)

Officiële reseller

Officiële reseller van o.a. VLUV, Cubii, Deskbike en Actiforce

incl. BTW

Alle prijzen zijn incl. BTW

Uitstekende kwaliteit en duurzaam

Onze producten hebben zich al jaren in de markt bewezen